Frågor och svar

 

Här får du en del av svaren på era vanligaste frågor.

 

Gymkort

Kan man få Provträna gratis?  Ja du får en veckas provträning 

Vilka öppetider har ni?  Från 05,00 -23,00

Jag har uppsägningstid på mitt gamla gym men vill börja på fyshuset vad gör jag? Lugn på fyshuset tränar du gratis den tiden du har kvar på ditt gamla gym när du teknar 12 månaders abonemang hos oss (Max 3 månader)

Kan man frysa sitt medlemskap under abonemangstiden?  Ja man har 2 månaders möjlighet att frysa sitt kort.

Kan man köra grupppas trots att man inte har Silver eller guldkort? Ja man köper några klippkort på din sida på gymststem.(Butik klippkort)

Vad händer om jag slarvat bort min tagg? Ingen fara medela bara så vi hinner spärra brickan och sen får du köpa en ny för inköpspris 100:-

Får man ta med en vän att prova gymmet? Ja en gång är ok men måste då medela ansvarig innan bara. (sms räcker)

Kan jag avsluta mitt abonemang tidigare än vad avtalet är ? Nej du har bundet upp dig på den tiden som avtalet är på

Hur lång uppsägningstid har man? Du har en månads uppsägningstid.

Får jag ta med mina barn? Ja det får du men du är ansarig själv och ser till att barnen sitter i soffan eller om du är själv möjligtvis leker lite på mattan dock får barnen aldrig röra redskap eller maskiner!

Vad händer om jag skadar mig? Du ansvarar själv för din träning är du osäker rådfråga din läkare. Är du osäker på utrustningen säg till ansvarig innan du använder den eller låt bli just den utrustningen och medela ansvarig.

 

Personlig Träning 

Hur går det till ? Ta kontakt med Pt antingen på mail Fyshsuet.nu@hotmail.com eller på tele 0709481169 berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med där bestämmer vi en kostnadsfri  konstulation där vi sitter ner och jag beraättar vad jag kan erbjuda just dig och vad jag tror du behöver därefter brukar jag föreslå en rörlighetsanlys mm och därefter så startar vi vårt gemensamma mål tillsammans.

Jag är helt ny på det där med träning kan man ändå börja köra? Ja efter vårt 1a pass så får du övningar och träningsprogram du kan utföra efter dina förutsättningar.

Jag tycker det är jobbigt med andra mänsikor finns det någon lösning för det? Absolut vi kan bestämma tider där vi är ganska ensamma i gymmet eller använda oss av utomhus eller gruppträningssalen där vi kan vara ensama och träna,Finns även möjlighet att köra träning hemma hos dig eller någon annastans man tar bara med redskapen.

Jag vill bara ha träningsprogram och upplägg hur funkar det? Har något som jag kommer kalla pt upplägget där man träffas en gång i månaden och gör upp ett månads program för dig och specefika mål och även pratar om kosten osv (tar ca 2,5 timme per gång.)

Jag vill gärna köra med pt men har inte pengarna hur kan vi göra? Kan vara helt lugn vi har ett AG system där du själv välger på hur många månader du vill ha det på. 

Jag har köpt ett pt pkt men har tappat gnistan kan min kompis ta över mina pt timmar? Nä timmarna är personliga liksom gymkortet

Hur lång tid vara pt timmarna vill ha ett litet uppehåll? ingen fara timmarna varar 1 år från inköpt datumet.