Personlig Träning

PT

Hej mitt namn är Jonny Olsson och är den som startat FYSHUSET här i Klippan. Jag tänkte presentera mig lite kort.

Jag är personlig tränare och har gått en av dom bästa PT-utbildningarna i Norden, Eleikos PT-utbildning. Jag kommer ursprungligen från idrotten och i mitt fall brottningen där jag varit på elitnivå i många år. På senare tid har jag varit tränare på Idrottsgymnasiet i 10 års tid där jag har fått jobba med yttersta eliten både inom idrotten men även inom teori och utbildningar.

Innan dess var jag idrottslärare i 15 år, allt från särskola för funktionshindrade till vardagliga idrottsungdomar. Förutom brottningstränare på heltid så har jag varit fystränare för massor av idrottsklubbar genom åren; innebandy, fotboll, ishockey, handboll, ridsport m.m. och att hjälpa och träna andra har alltid varit en passion för mig. Det är något jag verkligen brinner för och som jag kan efter många års erfarenhet. 

Så behöver du komma i form, gå ner i vikt, uppfylla din mål, få din idrottsklubb att nå en framgång, bli starkare/smidigare/bygga muskler eller bara träna och må bra då har du kommit rätt. Det är bara att höra av sig så löser vi det tillsammans :-) 

Välkommen!